CHOKLADBOLLAR

Ingredienser (ca: 10st) Gör så här

3 dl Törsjöväxt Havregryn

100 g Rumsvarmt smör)

1,5 dl Havregryn (55 g)

1 dl, Strösocker

2 msk Kakao

1 tsk Vaniljsocker

2 msk Kalt kaffe

1. Rör matfett och socker poröst. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta ihop till en deg./p>

2. Forma små bollar och rulla dem i havregryn, pärlsocker, strösocker eller kokos

3. Ställ dem kallt för att stelna.

4. TIPS: Riv eller hacka lite choklad i smeten för extra goda chokladbollar.

Ingredienser (ca: 10st)

3 dl  Törsjöväxt Havregryn

100 g Rumsvarmt smör

1,5 dl  Havregryn (55 g)

1 dl  Strösocker

2 msk Kakao

1 tsk Vaniljsocker

2 msk Kalt kaffe

Gör så här

1. Rör matfett och socker poröst. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta ihop till en deg.

2. Forma små bollar och rulla dem i havregryn, pärlsocker, strösocker eller kokos

3. Ställ dem kallt för att stelna.

4. TIPS: Riv eller hacka lite choklad i smeten för extra goda chokladbollar.

SENASTE NYTT PÅ

@torsjovaxt