HAVREGRYN

Vi är stolta över att ha haft vår egna produkt, Ekologiska Havregryn, tillgänglig sedan början av 2021. Havregrynen är odlade på Närkesslätten av oss själva och av högsta kvalitet. Med full kontroll från sådd till torkning kan vi garantera en hög standard på varje paket.

Törsjöväxt Ekologiska havregryn är KRAV-certifierade, närodlade och klimatsmarta. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg i att veta var din mat kommer från och hur den har producerats. Prova våra goda ekologiska havregryn och garanterat känna skillnaden mot traditionella havregryn.

HAVRERIS

Vi på Törsjöväxt är stolta över att erbjuda en ny, spännande produkt – Havreris. Vårt Havreris är ett ekologiskt och hållbart alternativ till vanligt ris, med en mild och nötig smak och en proteinhalt på 14%. Det odlas med stor omsorg på vår familjegård på Närkeslätten, enligt KRAV-krav och riktlinjer för ekologisk odling. Havreriset finns packat i 950 grams förpackningar, och efter bara 15 minuters kokning är det klart att servera. Vi tror att vår Havreris kan förändra dina matvanor på ett positivt sätt, genom att erbjuda en smakfull och näringsrik ingrediens med minimal miljöpåverkan. Genom att välja Törsjöväxts Havreris, kan du känna dig trygg med att du får högkvalitativ mat som är skonsam mot miljön. Prova vår produkt idag och låt oss tillsammans skapa en bättre och mer hållbar framtid.

SENASTE NYTT PÅ

@torsjovaxt