HAVREPANNKAKA

Ingredienser (1 portion) Gör så här

2 dl Kokt havregrynsgröt (kall)

1 msk Kokosflingor

1 mskk Smör

1 msk Rostade eller hackade mandlar

Lönsirap och färska bär till topping

1. Rör ihop havregrynsgröt och kokosflingor tillsammans med de rostade och hackade mandlarna. Är gröten för fast så går det bra att röra i lite vatten eller mjölk.

2. Forma till pannkakor och stek ett par minuter på varje sida, tills de blir gyllenbruna, i smör eller kokosfett.

Ingredienser (2 portioner)

2 dl Kokt havregrynsgröt (kall)

1 msk Kokosflingor

1 mskk Smör

1 msk Rostade eller hackade mandlar

Lönsirap och färska bär till topping

Gör så här

1. Rör ihop havregrynsgröt och kokosflingor tillsammans med de rostade och hackade mandlarna. Är gröten för fast så går det bra att röra i lite vatten eller mjölk.

2. Forma till pannkakor och stek ett par minuter på varje sida, tills de blir gyllenbruna, i smör eller kokosfett.

Servera till Pannkakor

Servera med förslagsvis lönnsirap och färska bär

SENASTE NYTT PÅ

@torsjovaxt